Ekohostelli - Hirsiaitat

Linnansaaren pääsaarella, Sammakkonimen leirintäalueella sijaitseva Ekohostelli on keskellä kauneinta Saimaata. Aitat sijaitsevat keskellä niittyä. Linnunlaulusta, aamukasteesta ja kiireetömistä hetkistä kauniissa luonnossa pääset nauttimaan vaikka juoden aamukahvia aitan portailla.

Aitassa on kaksi kerrossänkyä (4 petipaikkaa, patjat, peitot ja tyynyt), pöytä ja penkit. Aitassa ei ole sähköä. Saaren luontopolut lähtevät aivan aittojen takaa, samoin kuin polku Linnansaaren torpalle. Leirintäalueella on kioski, vesikaivo, tulipaikkoja, keittokatoksessa puuhella, huussit ja puulämmitteinen sauna (varattavissa lisämaksusta online ja kioskista). Kahvilasta voi vuokrata kanootteja, soutuveneitä tai ostaa eväät luontoretkelle.

Huomioithan että aitat sijaitsevat saarella, jonne on kulku ainoastaan veneellä tai meloen! Reittivene kulkee saarelle päivittäin juhannuksesta elokuun loppuun. Muulloin saarelle pääsee meloen tai taksiveneellä.
Katso lisää kuljetuksista saareen täältä. Katso lisää kanoottivuokrauksesta täältä.

Esteettömyys: Linnansaaren Sammakkoniemen leirintäalueen grillikatos, ulkokeittiö, tulipaikka, huussit ja kaikki laiturit ovat esteettömiä. Lisäksi ekohostellin hirsiaittaan on saatavissa ramppi.

Aitat varattavissa vain kesällä: toukokuu-syyskuu.

Avaimet:
Avaimet voi noutaa Oravin vastaanotosta tai Linnansaaren kioskista sen aukioloaikoina
Muina aikoina avaimet voi noutaa Oravin vastaanotosta.

 

© SaimaaHoliday 2022