Kanootti + hirsiaitta Linnansaaressa

Tällä omatoimisella melontaretkellä pääset tutustumaan Linnansaaren kansallispuiston upeisiin maisemiin. Melo sokkeloisessa saaristossa jossa voit nähdä alueen kauneimpia maisemia sekä sympaattisen saimaannnorpan, saukon, majavan tai vaikka sääksen kalastamassa.

Majoitus Sammakkoniemessä, Linnansaaren kansallispuiston pääleirintäalueella, jonne melontamatkaa Oravista on lyhimmillään vain 5km. Lähtöpaikkana on Oravi, josta saatte kaikki tarvittavat välineet, kartat ja reittiohjeet Linnansaareen.

Sammakkoniemi toimii retkellä tukikohtana, josta on helppo tehdä eripituisia melontaretkiä kansallispuistoon. Leirintäalueelta lähtee myös hienot luontopolut ympäri saaren 2-7km sekä reitti Louhimaan museo torpalle, jossa voi tutustua entisajan torppariperinteeseen.

Majoitus perinteisessä hirsiaitassa. Aitassa on kaksi kerrossänkyä (4 petipaikkaa, patjat, peitot ja tyynyt), pöytä ja penkit. Ota mukaan omat liinavaatteet/ makuupussi, tai vuokraa ne lisäpalveluista. Aitassa ei ole sähköä. Aitta on yksin teidän käytössänne, eikä sinne majoitu muita. Aitta on käytössänne tulopäivänä klo 14.00, lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Leirintäalueella on kioski, vesikaivo, ulkokeittiö, huussit ja puulämmitteinen sauna (varattavissa lisämaksusta verkkokaupasta).

Huomioithan että aitat sijaitsevat saarella, jonne kulku ainoastaan veneellä tai meloen!

Paketti sisältää: kanootin, majoituksen hirsiaitassa, melontaliivit, kuivapussit tai tynnyrit ja vedenkestävän melontakartan. Kanootin saatte käyttöönne lähtöpäivänä klo 12.00 alkaen ja palautus on paluupäivänä klo 21.00 mennessä.

Paketti varattavissa ajalle: 10.5-30.9

Yhteensä: 140€/ 1vrk/ 2hh. Hinta on yhteensä kahdelle hengelle!

Pakettiin on mahdollista ottaa yksi lisähenkilö lisäpalveluista 30€/ vrk. Mikäli ryhmässä on yli 3 henkilöä, varaa useampi paketti. Tee varaus sähköpostilla tai varaa suoraan verkkokaupassa.

Esteettömyys: Linnansaaren Sammakkoniemen leirintäalueen grillikatos, ulkokeittiö, tulipaikka, huussit ja kaikki laiturit ovat esteettömiä. Lisäksi ekohostellin hirsiaittaan on saatavissa ramppi.

HUOM. Varatessasi paketin verkkokaupasta, valitse oikeat päivämäärät ja öiden määrä (paketin voi varata verkkokaupasta max. 2 yöksi).

© SaimaaHoliday 2024