Etusivu>fi>Majoitus>Hotellimajoitus
Aktiivisen liikkujan huoneistohotelli

Oravi Apartments huoneistohotelli sijaitsee Oravin kylällä, ravintolan, venesataman ja luontoaktiviteettien välittömässä läheisyydessä. Hotelli valmistui vuonna 2008 ja siinä on 4 perhehuoneistoa sekä 13 studiota. Perhehuoneistot ovat varustettu erillisillä makuuhuoneilla ja soveltuvat 2-4 hengelle. Studiot ovat 1-2 hengelle (+ 1-2 lisävuoteelle).

Hotelli on varusteltu erityisesti retkeilijöitä varten ja siellä on mukava asua, vaikka vähän pidempäänkin. Jokaisessa huoneessa on WC, suihku, hiustenkuivaaja, minikeittiö (keittolevy, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi, tiskiallas, astiasto), TV ja vaatteiden kuivauskaappi.

Hotellin päädyssä on sauna ja kokoustila. Hotellin sauna sisältyy huonehintaan. Hotellin pihassa on parkkipaikat sähkötolpilla. Hotellin asukkaille on ilmainen WLAN nettiyhteys kaikissa huoneissa. Lyhyen kävelymatkan päässä on rantasauna mikä on varattavissa lisämaksusta.

Hotelli lämpenee maalämmöllä. Kaikissa huoneissa on myös ilmalämpöpumput jotka tuovat viilennystä kesällä. Grillikodan sekä lasten leikkipuisto löytyvät hotellin päädystä ja ne ovat asukkaiden vapaassa käytössä.

Esteettömyys: Huoneistohotellin alakerta on esteetön ja jokaisella huoneella on oma sisäänkäynti, lisäksi meillä on yksi esteetön huone lisävarusteilla (4hh). Varmista huoneen soveltuvuus ja saatavuus myyntipalvelusta ennen varauksen tekemistä!


© SaimaaHoliday 2024