Kartanohuvilat Sääksi ja Norppa

Kartanohuvilamme Sääksi ja Norppa sijaitsevat Oravissa, Haukiveden rannalla. Rauhallinen sijainti, oma ranta jossa laituri ja pieni hiekkaranta, grillipaikka ja rantasauna löytyvät molemmilta huviloilta. Huviloiden välistä löytyy yhteinen aktiviteettipiha, jossa voit pelata mm. sulkapalloa. Muutoin huviloita ympäröi perinteinen maalaismaisema metsineen, peltoineen ja tietenkin monien aktiviteettien Saimaa.

Omarantaisissa huviloissa on sisäsauna (sähkö), ulkosauna (puu), kylpytynnyri,  täysin varusteltu keittiö, kuusi makuuhuonetta, 3 wc:tä, kodinhoitohuone, Wi-Fi sekä tilava oleskelutila, joka muuntuu hyvin myös kokous- ja juhlatilaksi. Katso 360° esittely huvilasta!


Ekologiset arvot ovat meille tärkeitä. Huvilat lämmitetään maalämmöllä ja niissä on aurinkopaneelit. Kierrätämme myös jätteet, roska-astiat löytyvät huviloilta.

Huvilat sijaitsevat 4,5km päässä Oravin kylästä. Oravin kylältä löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, vuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto/ vuokraamo sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa. Huvilat kartalla.pdf

Suosituimmat aktiviteetit ovat tutustuminen Linnansaaren kansallispuistoon, soutelu, kalastus, melonta, uinti, retkiluistelu ja metsäretket. Opastettuja aktiviteetteja löytyy runsaasti aina saunayogasta norppasafareihin. Opastetuille järviretkille voit lähteä suoraan huvilan laiturista!

Esteettömyys: Huvilan alakerrassa pääsee liikkumaan esteettömästi ja huvilaan on myös saatavialla siirrettävä ramppi. Molempien huviloiden rantaan pääsee tasaista ja loivaa polkua pitkin. Myyntipalvelusta saat pyydettäessä tarkempia mittatietoja ja kuvia, jotta voit arvioida sopiiko kyseinen huvilatyyppi juuri sinulle. Tarkista saatavuus myyntipalvelusta ennen varauksen tekoa!

Lisätiedot:

Makuuhuoneita: 6
Vuodepaikkoja: 12 + 3 lisävuodetta + lastensänky
WC: 3 kpl

Suihkut: 3 kpl

Sauna: päärakennuksessa tilava sähkösauna järvinäköalalla

Rantasauna: perinteisen puulämmitteisen rantasaunan käyttö sisältyy hintaan 1.5.-15.10. välisenä aikana, ei talvikäyttöä.
Kylpytynnyri: puulla lämmitettävä palju rannalla on käytettävissä ympäri vuoden

Varusteet: Täysin varusteltu keittiö, astiasto 18 hengelle, varaava takka, TV, DVD-laite, ilmainen wlan Internet ja satelliittikanavat, pyykinpesukone, kuivauskaappi, kahden auton autokatos ja varasto. Huvilalla on myös aloituspakkaukset wc- ja talouspaperia. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.
varusteluettelo kartanohuvilat.pdf

Ranta: oma hiekkamoreeni ranta sijaitsee 25-30m huvilalta, laituri, nuotiopaikka, kotakeittiö (hiili), kalojen perkauspöytä ja soutuvene.

Muut palvelut: huviloiden yhteydessä on sulkapallokenttä ja hyvät kalastusvedet. Catering palvelut ja opastetut retket.

Sääksi huvilan yhteydessä: Kesäaitta, jossa 2mh (4 vuodepaikkaa). Käyttö lisämaksusta 15€/hlö/yö.

Lemmikit ovat myös tervetulleita huvilalle. Lemmikeistä perimme 30€ siivousmaksun/ lemmikki.

Extrat:

Petaus: 5€/ sänky
Aitta 15 €/hlö/yö
Toinen lastensänky: 25€
Toinen syöttötuoli: 15€

Aikaisempi saapuminen: ilmainen, mikäli majoitus on vapaana
Myöhäisempi majoituksen luovutus: klo 14 saakka 50€, klo 15 saakka 100€, klo 16 saakka 150€.
Aikaisempi saapuminen ja myöhäinen lähteminen riippuvat aina majoituksen varaustilanteesta. Kysy mahdollisuutta vastaanotosta.

Sisäänkirjautuminen: 16:00
Uloskirjautuminen: 12:00
Koko (neliöt): 198,5 m2
Aikuisten maksimimäärä: 15

Kartanohuvilat sijaitsevat 5km Oravin palveluista.

Tervetuloa Saimaan rannalle!

Hinnat näkyy verkkokaupassa, linkki alhaalla. Tee varaus suoraan verkkokaupassa tai ole yhteydessä myyntipalveluumme. Kysymyksiä? Soita 044-2747078


© SaimaaHoliday 2024