Kartanohuvila 3mh

Kun varaat huvilan 3 makuuhuoneella, on käytössänne huvilan alakerta ja majoittujien määrä on maksimissaan 6 henkilöä. Yläkerran makuuhuoneet ovat tällöin suljettu.

Kartanohuvilamme (2kpl) sijaitsevat Haukiveden rannalla, lähellä Linnansaaren kansallispuistoa. Huviloilla on rauhallinen sijainti, oma ranta jossa laituri ja pieni hiekkaranta, grillipaikka ja rantasauna. Huviloiden välistä löytyy yhteinen aktiviteettipiha, jossa voit pelata mm. sulkapalloa. Muutoin huviloita ympäröi perinteinen maalaismaisema metsineen, peltoineen ja tietenkin monien aktiviteettien Saimaa.

Omarantaisissa huviloissa on sisäsauna (sähkö), ulkosauna (puu), täysin varusteltu keittiö, 3 makuuhuonetta, 2 wc:tä, kodinhoitohuone, Wi-Fi sekä tilava oleskelutila, joka muuntuu hyvin myös kokous- ja juhlatilaksi. Katso 360° esittely huvilasta!

Ekologiset arvot ovat meille tärkeitä. Huvilat lämmitetään maalämmöllä ja niissä on aurinkopaneelit. Kierrätämme myös erilaiset jätteet, roska-astiat löytyvät huviloilta.


Huvilat sijaitsevat 4,5km päässä Oravin kylästä. Oravin kylältä löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, vuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto/ vuokraamo sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa.

Suosituimmat aktiviteetit ovat tutustuminen Linnansaaren kansallispuistoon, soutelu, kalastus, melonta, uinti, retkiluistelu ja metsäretket. Opastettuja aktiviteetteja löytyy runsaasti aina saunayogasta norppasafareihin. Opastetuille järviretkille voit lähteä suoraan huvilan laiturista!

Esteettömyys: Huvilan alakerrassa pääsee liikkumaan esteettömästi, huvilaan on myös saatavilla siirrettävä ramppi. Huviloiden rantaan pääsee tasaista ja loivaa polkua pitkin. Myyntipalvelusta saat tarvittaessa mittatietoja sekä kuvia, jotta voit arvioida sopiiko juuri kyseinen huvilatyyppi sinulle. Tarkista saatavuus myyntipalvelusta ennen varauksen tekoa!

 

Lisätiedot:

Makuuhuoneita: 3
Vuodepaikkoja: 6 vuodetta + lastensänky
WC: 2 kpl

Suihkut: 2 kpl
Sauna: päärakennuksessa tilava sähkösauna järvinäköalalla
Rantasauna: perinteisen puulämmitteisen rantasaunan käyttö sisältyy hintaan 1.5.-15.10. välisenä aikana, ei talvikäyttöä.

Varusteet: Täysin varusteltu keittiö, astiasto 18 hengelle, varaava takka, videot, DVD-soitin, ilmainen wlan Internet ja satelliittikanavat, pyykinpesukone, kuivauskaappi, kahden auton autokatos ja varasto. Huvilalla on myös aloituspakkaukset wc- ja talouspaperia. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.
 
Ranta: oma hiekkamoreeni ranta sijaitsee 25-30m huvilalta, laituri, nuotiopaikka, kotakeittiö (hiili), kalojen perkauspöytä ja soutuvene.

Muut palvelut: huviloiden yhteydessä on sulkapallokenttä ja hyvät kalastusvedet. Catering palvelut ja opastetut retket.

Sääksi huvilan yhteydessä: Kesäaitta, jossa 2mh (4 vuodepaikkaa).

Lemmikit ovat myös tervetulleita huvilalle. Lemmikeistä perimme 30€ siivousmaksun/ lemmikki.

Extrat:

Petaus: 5€/ sänky
Toinen lastensänky: 25€
Toinen syöttötuoli: 15€

Aikaisempi saapuminen: ilmainen, mikäli majoitus on vapaana
Myöhäisempi majoituksen luovutus: klo 14 saakka 50€, klo 15 saakka 100€, klo 16 saakka 150€.
Aikaisempi saapuminen ja myöhäinen lähteminen riippuvat aina majoituksen varaustilanteesta. Kysy mahdollisuutta vastaanotosta.

Sisäänkirjautuminen: 16:00
Uloskirjautuminen: 12:00
Aikuisten maksimimäärä: 6

Kartanohuvilat sijaitsevat 5km Oravista.

Tervetuloa Saimaan rannalle!

Hinnat näkyy verkkokaupassa, linkki alhaalla.

© SaimaaHoliday 2024