Etusivu>fi>Majoitus>Talviloma Saimaalla
Vietä talviloma Saimaalla

Majoitu hirsihuvilassa ja nauti omasta rauhasta  tai käytännöllisessä huoneistohotellissa Linnansaaren kansallispuiston talvivaellusreitin vieressä. Tutustu alta majoitusvaihtoehtoihimme ja aktiviteetteihin.
 

MAJOITUS ORAVISSA

Oravissa pääset viettämään talvilomaa rauhoittuen luonnon keskellä. Omaa tilaa kaipaaville mökkimajoitus on nappivalinta ja aktiviteetteja himoavat majoittuvat kätevästi Oravin huoneistohotellissa. Kaikissa huviloissa sekä hotellissa on oma sauna.

 
TALVIVAELLUSREITTI

Suomen monipuolisin talvivaellusreitti vie lumikinoksia ja luonnonrauhaa täynnä olevaan Linnansaaren Kansallispuistoon. Linnansaaren lumikenkäilypuisto on talviaktiviteettien ystävän unelma ja Sammakoniemen katettu nuotiopaikka tarjoaa suojaisan tilan eväiden nauttimiseen.

Kaikki tarvittavat välineet löydät välinevuokraamostamme Oravista!

REKIKYYTI LINNANSAAREEN

Matka Oravista Linnansaareen on noin 5 km, joten mikäli haluat säästää voimia Linnavuoren valloittamiseen, rekikyyti on oiva valinta! Rekikuljetuksen voi ottaa myös vain toiseen suuntaan.

TALVIKALASTUS

Kalaretkellä pääset tutustumaan pilkkimisen saloihin ja eteneminen on turvallista oppaan johdolla. Lyhyet pilkkiretket sopivat koko perheen aktiviteetiksi. Kalastajan päivä- retkemme sopii kokonaisvaltaista elämystä etsiville, retken aikana pääset nauttimaan saaliisi herkullisena ateriana ja kelkkailemaan Saimaan upeita maisemia ihastellen!
 
SAUNA, AVANTO, JÄÄKELLUNTA

Oravin satamasaunassa on varattavissa yksityisiä sauna- ja avantovuoroja. Oravin kanavassa järjestämmä myös kuivapukukelluntaa.

Nähdään Oravissa!

sh kartta pieni.jpg

© SaimaaHoliday 2023