Villa Kolovesi

Tämä omarantainen hirsihuvila sijaitsee rauhallisella paikalla Käköveden rannalla erämaisen Koloveden kansallispuiston kupeessa. Tämä korkealuokkainen huvila on täysin varusteltu. Huvilasta löytyy 5 makuuhuonetta, tilava keittiö ja olohuone sekä erillinen saunaosasto. Pihalta löytyy grillipaikka, oma ranta, laituri ja soutuvene. Ranta on rauhallisessa poukamassa, jossa olet täysin luonnon ympäröimänä.

Huomioithan että Koloveden huvilamme sijaitsee Ihamaniemellä, Enonkoskella (noin 35km päässä Oravista). Varauksen yhteydessä annamme tiedot avainten noutamiseen. Oravin vastaanotto palvelee päivittäin puhelimitse sekä sähköpostitse.

Koloveden kansallispuisto

Kolovesi tunnetaan melojien paratiisina jossa retkeillään jylhien kallioiden, pirunpeltojen ja koskemattoman luonnon keskellä. Kalasääsket sekä Saimaannorppa ovat alueen vakituisia asukkaita. Täydellisen rauhan kansallispuistossa takaa alueella oleva moottoriveneiden liikkumiskielto. Koloveden kansallispuiston muinaisista asukkaista kertovat vanhat kalliomaalaukset, joita pääset ihailemaan Ukonvuorella. Kansallispuistoon pääset tutustumaan soutaen suoraan huvilalta, opastetulla melontaretkellä tai vuokraamalla melontakalustoa Kirkkorannasta n. 15km päässä huvilalta (tee varaus verkkokaupassa tai vastaanotosta). Kirkkorannasta on vesitse vain muutama kilometri kuuluisille Ukonvuoren kalliomaalauksille! Nahkiaissalon luontopolku (Koloveden kansallispuistossa) sijaitsee 10km päässä huvilalta.

Lisätiedot:

Makuuhuoneita: 5
Vuodepaikkoja: 10 + 3 lisävuodetta + lastensänky
Neliömäärä: 125 m2 (asuinosa) + 25 m2 (sauna-osasto)
WC: 3 kpl
Suihkut: 3 kpl
Sauna: Tilava sähkösauna järvinäköalalla

Varusteet: Täysin varusteltu keittiö, varaava takka, satelliitti TV, DVD-soitin, internet, pyykinpesukone, kuivauskaappi, ilmalämpöpumppu lämmitys/ viilennys toiminnolla, iso autokatos ja varasto. Huvilalla on myös aloituspakkaukset wc- ja talouspaperia. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

Ranta: Oma ranta, laituri, nuotiopaikka ja soutuvene

Muut palvelut: Opastetut melontaretket Koloveden kansallispuistossa.

Lemmikit ovat myös tervetulleita huvilalle. Lemmikeistä perimme 30€ siivousmaksun/ lemmikki.

Extrat:

Petaus: 5€/ sänky
Toinen lastensänky: 25€
Toinen syöttötuoli: 15€

Aikaisempi saapuminen: ilmainen, mikäli majoitus on vapaana
Myöhäisempi majoituksen luovutus: klo 14 saakka 50€, klo 15 saakka 100€, klo 16 saakka 150€.
Aikaisempi saapuminen ja myöhäinen lähteminen riippuvat aina majoituksen varaustilanteesta. Kysy mahdollisuutta vastaanotosta.


Sisäänkirjautuminen: 16:00
Uloskirjautuminen: 12:00
Koko (neliöt): 125 m2 + 25 m2
Aikuisten maksimimäärä: 13

Villa Kolovesi sijaitsee:
35km Oravista
14km Enonkoskelta (lähin kauppa)

Tervetuloa Saimaan rannalle!

Hinnat näkyy verkkokaupassa, linkki alhaalla.

© SaimaaHoliday 2024