Etusivu>fi>Oravi>Riista- ja kalakauppa
Riista

Kaikki riista ja kala ostetaan lähialueiden metsästäjiltä ja kalastajilta -ilman välikäsiä! Villiriistan lisäksi valikoimaamme kuuluu poro suoraan porotilalta Kuusamossa.

Toimitamme lihat aina vakuumipakattuna ja merkittynä. Kaupastamme Oravissa voit käydä ostamassa myös pienemmät erät niin riistaa, lihaa kuin kalaakin.

 SAATAVUUS: Huomioithan, että riistaa on saatavissa sesonkien mukaan (metsästysajat, poroerottelu ym.), joten varmista saatavuus aina lihamestariltamme. Metsästysesongin aikana on mahdolista ostaa tuoretta lihaa, muulloin riistaa on saatavissa pakasteena.

HIRVI

Hirvenlihaa saatavissa metsästyskauden alettua lokakuun 15. jälkeen ja siitä eteenpäin niin kauan kuin lihaa riittää.

VALKOHÄNTÄPEURA

Saatavissa metsästyskaudella tilauksesta. Puolikas tai kokonainen ruho 25 €/kg. Liha paloitellaan toiveidenne mukaan ja pakataan vakumipakkauksiin.

 

PORO (vasa)

Myymämme poro on aina vasan lihaa. Hinta alkaen 25 €/kg

-Kokonainen poro -paloiteltu, vakuumipakattu ja merkitty. Noin 20kg.

-1/2 poro -paloiteltu, vakuumipakattu ja merkitty. Noin 10kg.

-Pakastealtaassa saatavissa: poronkäristyslihaa

 

Kalat

Oravin riista- ja kalakaupan kalat tulevat suoraan sekä Oravin omilta, että lähialueen kalastajilta -ilman välikäsiä! Kalalajeina kuha, hauki ja ahven. Kalatuotteina pääosin perattu ja fileoitu kala sekä kalamassa. Toimitettavat kalat on aina pakattu vakuumiin.

KALAFILE

Filettä saatavissa ympäri vuoden tuoreena tai pakasteena. Kalalajit vaihtelevat hiukan sesonkien mukaan. Kalalajeina kuha, ahven ja hauki.

HAUKIMASSA

Jauhettua ja vakuumipakattua kalamassaa saatavissa ympäri vuoden. Myös irtomyynnissä myymälässä. Massa on tehty hauesta.

Myymälä ja leikkaamo

Leikkaamo ja myymälä sijaitsevat Oravissa (Savonlinna).

Osoite: Kiramontie 27, 58130 Oravi

puh. 044-7844809

ruukinranta(at)saimaaholiday.net

© SaimaaHoliday 2024