• Ei tullut luistelujäätä, lauantaina pilkitään ja äänestetään

  24.3.2023

  Ei ole ollut riittävästi pakkasta, reitti ei ole luistelukunnossa. Vaellusreitillä voi kävellä. Huomenna lauantaina on paikallisen urheiluseuran pilkkikisat Issakan edessä vaellusreitin vieressä ja Ruukinrannassa on eduskuntavaalien ennakkoäänestys. Lue lisää pilkkikilpailusta tapahtumasivulla.

  Lue lisää ›

 • Potkuripäivä

  22.3.2023

  Jääreitti on auki Oravista Linnansaareen, mutta tänään suositellaan potkureita, koska pintajää pehmenee päivän aikana. Oravin välinevuokraamo on auki klo 9-17.

  Lue lisää ›

 • Aurinkoinen päivä, reitti auki Oravi-Linnansaari

  21.3.2023

  Aurinkoinen päivä tänään. Luistelureitti on auki Oravista Linnansaareen, reitillä on jonkin verran epätasaisuuksia mutta suurelta osin se on kunnossa. Oravin välinevuokraamo on auki klo 9-17.

  Lue lisää ›

 • Vesipäivä tänään-ensi viikolle luvassa hyvät jääolosuhteet

  19.3.2023

  Nyt sataa vettä pari päivää ja reitillä on reilusti vettä niin tänään ja huomenna ei luistella eikä hiihdetä jäällä. Sääennusteen mukaan näyttää siltä että on todennäköistä saada huippureitti loppuviikolle kun pakastuu uudestaan, mahdollisesti saadaan koko reitti Oravi- Linnansaari-Järvisydän auki viikolla.

  Lue lisää ›

 • Luistelureitti ei ole auki, tuulinen ja luminen päivä

  18.3.2023

  Tänään on kova etelätuuli ja lunta sataa koko päivän, joten luistelureitti ei ole auki eikä myöskään Linnansaaren kahvila. Talvivaellusreittiä pääsee kävelemään Linnansaareen.

  Lue lisää ›

 • Luistelu- ja hiihtobaanat ovat auki Oravista Linnansaareen

  17.3.2023

  Luistelureitti Oravista Linnansaareen on auki, lähtöpaikalta kodalle jäässä on epätasaisuuksia, joten luistelijoille suositellaan sauvoja. Perinteinen hiihtolatu vedetään heti aamulla myös Linnansaareen. Oravin välinevuokraamo on auki klo 9-17. Ravintola Ruukinrannassa voi talviurheilupäivän jälkeen herkutella pizzalla, ravintolamme on auki tänään illalla klo 17-21.

  Lue lisää ›

 • Viime yönä oli pakkasta - reitti Oravista Linnansaareen on auki

  16.3.2023

  Reitin pintajää on jäätynyt yön aikana mutta siellä missä oli eniten vettä jäällä se ei ole vielä umpijäässä, vähän ritisee. Tänään on pakkasta koko päivän niin koko ajan se jäätyy lisää ja viimeistään perjantaina pystyy hyvin luistelemaan.

  Lue lisää ›

 • Reittiä huolletaan, odotetaan pakkasia

  15.3.2023

  Luistelureittiä aurataan ja huolletaan tänään, luistelureitti on kiinni. Nyt odotetaan pakkasia. Talvivaellusreittiä voi kävellä Linnansaareen, jalkaan kannattaa laittaa vedenpitävät kengät.

  Lue lisää ›

 • Vettä noussut jäälle

  14.3.2023

  Jäälle on nyt noussut vettä joka paikassa. Luistelureitti on suljettu tänään, mutta talvivaellusreittiä pääsee kävelemään Oravista Linnansaareen.

  Lue lisää ›

 • Hiihto/vaelluspäivä

  13.3.2023

  Tänään on hyvä sää hiihtää tai vaeltaa jäällä. Perinteinen hiihtolatu vedetään aamulla Oravista Linnansaareen ja talvivaellusreittiä pääsee kävelemään. Luistelureitillä pääsee kulkemaan potkurilla tai maastopyörällä (tänään ei luistimilla). Oravin välinevuokraamo on auki klo 9-17. EDIT. Kielosaaren kohdalla on n.100m pätkällä vettä jäällä, kyseisen kohdan voi kävellä reitin vieressä.

  Lue lisää ›

Edellinen 1 2 3 ... 40 41 42Seuraava
© SaimaaHoliday 2023