Etusivu>fi>Yritys, rekry, vastuullisuus
Avoimet työpaikat

SaimaaHoliday Oravin avoimia työpaikkoja voit hakea täyttämällä rekrylomakkeen. Lisätietoja työpaikosta saat sähköpostilla tai soittamalla 044-27 47 078. Alla näet avoimet työpaikkamme.

 

Haussa kesän 2022 työpaikat

Oravissa pääset työskentelemään keskellä kauneinta Saimaata. Oravin kanavakylä on kesäisin vilkas ja kansainvälinen lomakohde, josta löytyy niin luontoaktiviteetteja, majoitusta kuin vilkas satama. Työntekijöille löytyy majoitus Oravista sekä erinomaiset luontoaktiviteetit henkilökuntahintaan mm. ilmainen kanoottivuokraus ja reittiliikenne Linnansaareen. Paikat täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä!

Kesäsesongille haemme työntekijöitä alla oleviin työtehtäviin. 

 

Ravintola Ruukinrantaan

A LA CARTE ja PIZZAKOKKI

Haemme ravintola Ruukinrantaan A la Carte kokkia sekä pizzakokkia. Kokeilta toivomme aikaisempaa kokemusta, hygieniapassia, reipasta ja itsenäistä asennetta sekä kykyä työskennellä joskus kiireisessäkin keittiössä.

SALIHENKILÖKUNTAA

Ruukinrannan saliin/ baariin haemme tarjoilijoita, joilla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta baari sekä a la carte tarjoilijan töistä. Olethan reipas, hymyaltis, omistat hygieniapassin ja palvelet tarvittaessa myös englanniksi. Työntekijää haetaan kesäsesonkiin touko-syyskuulle, työ on kokoaikainen tai halutessasi osa-aikainen.

Oravin kyläkauppaan

KASSAHENKILÖ/ KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Haemme reippaita kahvila/ kassatyöntekijöitä Oravin kyläkauppaan. Toivomme reipasta ja kiirettä pelkäämätöntä asennetta sekä kykyä palvella myös englanniksi. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi! Onhan sinulla hygieniapassi. Työntekijää haetaan kesäsesonkiin kesä-elokuulle, voit hakea myös lyhyemmäksi ajaksi. Työ on kokoaikainen tai halutessasi osa-aikainen.

SIISTIJÄ/ TISKARI/ PLOKKARI

Haemme Oravin kyläkauppaan ja Ravintola Ruukinrantaan reipasta joka paikan höylää! Tehtäviin kuuluu niin siistijän, tiskarin kuin plokkarinkin työt tarpeen mukaan. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta, reippaalla asenteella pärjäät pitkälle, koulutamme työhön. Haemme työntekijää kesäsesonkiin kesä-elokuulle mutta voit hakea myös lyhyemmäksi aikaa.

SaimaaHoliday Oravin vastaanottoon

VASTAANOTTOVIRKAILIJA/ MELONTAOPAS/ VENEKULJETTAJA

Haemme työntekijää Oravin vastaanottoon ja välinevuokraamoon. Työtehtäviin kuuluu majoitusvastaanotto, välinevuokraus ja retkien myynti sekä retkien opastehtävät. Palvelemme asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Hotellinxin ja Bokunin osaaminen katsotaan eduksi. Melontaoppaan pätevyys ja/tai vuokraveneenkuljettajan kirja on välttämätön. Työntekijää haetaan kesäsesonkiin heinä-elokuulle.


ORAVI on osa SaimaaHoliday yritysverkostoa
SaimaaHoliday on kahdeksan yrityksen muodostama ravintola-, majoitus- ja ohjelmapalveluita tarjoava verkosto Saimaalla. Verkosto on perustettu vuonna 1999. Toimipisteemme ovat Linnansaaren kansallispuiston molemmin puolin Oravissa ja Rantasalmella. Toimintamme on keskittynyt Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen, Savonlinnan ja Rantasalmen alueelle. SaimaaHoliday verkosto on kansainvälisesti palkittu vesistömatkailukohde. Vuonna 2010 verkosto voitti Euroopan Unionin EDEN palkinnon Kestävänä vesistömatkailukohteena. SaimaaHoliday Oravilla on myös STF sertifikaatti.

SaimaaHoliday arvot

1.    Sitoutuminen pitkäjänteiseen, luontoarvoja kunnioittavaan ja kannattavaan toimintaan
2.    Yhteisöllisyys ja yhteistyö
3.    Tasokas ja yksilöllinen asiakaspalvelu
4.    Ilo tehdä työtä
5.    Innovatiivisuus

YmpäristöohjelmaSustainable_Finland_Label_RGB_tm_72dpi pieni.png

ympäristöohjelma.pdf
FI_Joutsen.png

SaimaaHoliday Oravin yritykset

Saimaan Eräpalvelu Oravi Oy, järviluontoaktiviteetteja vuodesta 1997
Oravin kyläkauppa Oy, kiinteistöyhtiö
Oravi Lake Center Oy, kauppa ja ravintola vuodesta 2013
Loma-Oravi Oy, 17 huvilaa, rakennettu 2003-2014
PV-group, Oravi Apartments hotelli, rakennettu 2008
© SaimaaHoliday 2022