Leirikoulumajoitus Oravi Apartments huoneistoissa

 

Oravi Apartments huoneistohotellissa on 13xstudio (2 vuodetta + vuodesohva) sekä 4xhuoneisto 4:lle hengelle. Vuodepaikkoja yhteensä 42 + 13. Hotellissa on myös WLAN, yhteinen saunaosasto, kokoustila ja grillipaikka. Hotelli lämpiää maalämmöllä sekä ilmalämpöpumpuilla (myös viilennystoiminto). Hotelli on sertifioitu Joutsenmerkki ympäristömerkillä. Kaikissa huoneissa minikeittiö, TV, vaatteiden kuivauskaappi ja kylpyhuone.

Muut palvelut: Leirikoululaisille alueelta löytyy leikkikenttä, jalkapallokenttä, pihapelejä ja polkuautoja. Rantasauna ja uintipaikka.

Hotelli sijaitsee Oravin kylässä, noin 100m Ravintola Ruukinrannasta, kyläkaupasta ja satamasta.

Ruokailut: Leirikouluruokailut Ravintola Ruukinrannassa. Eräruokailut Linnansaaressa tai iltanuotiolla.

Majoitushinta:
alk. 25 €/hlö/yö 3-4 hengen huoneissa. Hinta sis. lakanat ja pyyhe.

Pyydä leirikouluhinnasto myyntipalvelustamme!

Leirikoulumajoitus Linnansaaren Ekohostellissa

Linnansaaren Ekohostelli sijaitsee Linnansaaren kansallispuiston pääsaarella, Sammakkoniemen leirintäalueella. Venematkaa Oravista on noin 5km ja matka taittuu nopeilla veneillä n. 15 minuutissa ja laivalla n. 30 minuutissa. Hostellissa on 5 hirsiaittaa, joissa 4 sänkyä, pöytä ja tuolit. Vuodepaikkoja yhteensä 20. Leirintäalueella on myös tulipaikkoja, katettu ruokailutila, sauna, huussit ja kioski/kahvila. Ekohostellissa ei tarvitse majoittua koko leirinkoulun ajan, vaan esimerkiksi 1-2 yötä. Majoitus vain kesällä!

Linnansaaren leirikouluohjelmat: eräkokki, erätaito, Oskarin ja Tildan metsäseikkailu, jättikanoottimelonta, lounasmelonta.

Muut palvelut: perinteinen rantasauna, uimista, eri pituisia luontopolkuja, Linnansaaren museotorppa, kalastusta, geokätköily.

Ruokailut: leirikouluruokailut ruokailukatoksessa tai ulkona tulipaikalla. Leiriläiset voivat itse valmistaa ruoat tai tilata catering palveluna Oravista.

Majoitushinta: 60e/aitta/yö. Hinta ei sisällä liinavaatteita.

© SaimaaHoliday 2024