Etusivu>fi>Linnansaari>Lammaspaimenloma
Lammaspaimenloma

Lammaspaimennus on loman ja rennon työn yhdistelmä parhaimmillaan. Samalla pääset nauttimaan Linnansaaren kansallispuiston kauniista maisemista ja monipuolisista retkeilymahdollisuuksista. Lammaspaimenviikot ovat maksullisia.
Kerrallaan paimeneen voi tulla 1-4 henkilöä. Paimenille annetaan ohjeet, joten aiempaa kokemusta lampaiden hoidosta ei tarvitse olla. Lammaspaimenlomasta ja sen järjestelyistä vastaa Saimaan Eräpalvelu Oravi.

MAJOITUS

Lammaspaimenet majoittuvat Linnansaaressa aitassa. Aittaan mahtuu 1-4 henkilöä. Aitassa on kaksi kerrossänkyä (4 petipaikkaa, patjat, peitot ja tyynyt), pöytä ja penkit. Aittaan ei tule sähköä, eikä siellä siten ole myöskään jääkaappia. Oravista saa kylmäboksin täynnä jäitä. Aittaan saa ottaa lemmikkejä. Lisää tietoa majoituksesta.

Alueelta löytyy kioski, vesikaivo, ulkokeittiö, huussit ja puulämmitteinen sauna. Kioski on avoinna klo 10-18 juhannuksesta alkaen. Saunan ollessa vapaana, se on veloituksetta lammaspaimenten käytettävissä.


TEHTÄVÄT

Lammaspaimenen tehtäviin kuuluu lampaiden hyvinvoinnin tarkkailu.

Loman aikana jää kuitenkin runsaasti aikaa myös lomailuun, retkeilyyn ja esimerkiksi kalastamiseen.


KULKUYHTEYDET

Kuljetus saareen tulopäivänä ja pois lähtöpäivänä sisältyy hintaan. Muut kuljetukset reitti/venetaksihinnaston mukaan: Aikataulu ja hinnasto.


HAKU JA AJANKOHTA

Lomat myydään varausjärjestyksessä. Laskutus suoritetaan varaamisen yhteydessä.

2024 Vapaat viikot:

17.-21.6.
1.-5.7.

12.-16.8.

19.-23.8.

26.-30.8.
 

HINTA

Lammaspaimenloman hinta on 420 € sis. aitta 1-4 hengelle ma-pe, kuljetus Oravi-Linnansaari-Oravi, 2 SUP-laudan käyttö saaressa. Hinta ei sisällä liinavaatteita. Liinavaatevuokra 15 €/hlö.

© SaimaaHoliday 2024