Oravin huvila

Oravin huvilat (7kpl) sijaitsevat rauhallisella Saimaan rannalla, kävelymatkan päässä n. 1 km Oravin kylän palveluista. Jokaisella huvilalla on oma rauhallinen ranta ja saunasta pulahdat raikkaaseen Saimaaseen ympäri vuoden. Talvella voi lainata avannontekovälineitä respasta.

Korkeatasoisesta huvilasta löytyy neljä makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, tilava olohuone ja erillinen iso saunaosasto järvinäkymällä. Sauna ja suihkut sijaitsevat saunaosastolla, jonne käynti terassin läpi. Oma ranta, laituri, soutuvene, tulipaikka ja tilava terassi löytyvät myös jokaiselta huvilalta. Huvila sopii hyvin lapsiperheille. Vakiovarustukseen kuuluu lastensänky, syöttötuoli ja turvaportti. Katso 360° esittely täältä.

Suosituimmat aktiviteetit ovat vierailu Linnansaaren kansallispuistoon, soutelu, kalastus, melonta, uinti, retkiluistelu ja metsäretket. Opastettuja aktiviteetteja löytyy runsaasti aina saunayogasta norppasafareihin. Opastetuille järviretkille voit lähteä suoraan huvilan laiturista!

Oravin kylältä löydät kyläkaupan, Ravintola Ruukinrannan, vuokraamon, talvivaellusreitin lähtöpaikan ja kesäisin reittiveneen Linnansaareen. Vastaanotto sijaitsee Oravin kylällä, samassa rakennuksessa kaupan ja ravintolan kanssa.
Huvilat kartalla.pdf

Esteettömyys: Huvilan alakerrassa sekä erillisen saunaosaston suihkutiloissa pääsee liikkumaan esteettömästi, huvilaan on myös saatavilla siirrettävä ramppi. Joidenkin Oravin huviloiden rantaan pääsee melko tasaista polkua avustajan kanssa. Myyntipalvelusta saat tarvittaessa tarkempia mittatietoja sekä kuvia, jotta voit arvioida sopiiko kyseinen huvilatyyppi juuri sinulle. Tarkista saatavauus myyntipalvelusta ennen varauksen tekoa!

Lisätiedot:

Makuuhuoneita: 4
Vuodepaikkoja: 8 + 2 lisävuodetta ja lastensänky
WC: 3

Sauna: tilava sähkösauna järvinäköalalla

Varusteet: varaava takka, TV, DVD-laite, astiasto 12:lle, astianpesukone, pesukone, kuivauskaappi, jääkaappi-pakastin, autokatos ja varasto. Ilmainen wi-fi ja sateliittikanavat. Ilmalämpöpumput lämmitys/ viilennys toiminnolla. Huvilalla on myös aloituspakkaukset wc- ja talouspaperia. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.
Varusteluettelo oravin huvilat.pdf

Ranta: kivi/ moreeniranta, rantaan matkaa 25-30 m, oma laituri, nuotiopaikka ja soutuvene.

Muut palvelut: Tenniskenttä, kalojen käsittelypaikka, talvella hiihtolatu lähellä. Huviloissa on aurinkopaneelit ja alueella on jätteenlajittelu.

Lemmikit ovat myös tervetulleita huvilalle. Lemmikeistä perimme 30€ siivousmaksun/ lemmikki.

Lisäpalvelut:

Petaus: 5€/ sänky
Toinen lastensänky: 25€
Toinen syöttötuoli: 15€

Aikaisempi saapuminen: ilmainen, mikäli majoitus on vapaana
Myöhäisempi majoituksen luovutus: klo 14 saakka 50€, klo 15 saakka 100€, klo 16 saakka 150€.
Aikaisempi saapuminen ja myöhäinen lähteminen riippuvat aina majoituksen varaustilanteesta. Kysy mahdollisuutta vastaanotosta.

Sisäänkirjautuminen: 16:00
Uloskirjautuminen: 12:00
Koko (neliöt): 136 m2
Aikuisten maksimimäärä: 10

 

Oravin huvilat sijaitsevat 1km Oravin kylästä (lähin kauppa)

Tervetuloa Saimaan rannalle!
Hinnat näkyy verkkokaupassa, linkki alhaalla. Kysymyksiä? Soita 044-2747078


© SaimaaHoliday 2024